Skip to main content

Zomerkampen 2020

By 9 juni 2020Nieuws

Beste klant,

 

Bij deze willen we aankondigen dat de zomerkampen zeker zullen doorgaan. De inschrijvingen blijven dan ook behouden. U dient niet opnieuw in te schrijven maar gelieve wel tijdig door te geven als je wil annuleren.

Het verloop van de kampen zelf zal in grote lijnen verlopen zoals we al jaren gewend zijn. Alleen zal er ‘nog’ meer oog en inzet zijn voor hygiëne. Er is daarom alvast beslist dat de kinderen zelf hun EIGEN boterhammen meebrengen voor de lunch. Wij zullen hen voorzien van een tien -en vieruurtje omdat dit op een meer hygiënische manier kan uitgedeeld worden. (stuk fruit, potje yoghurt, verpakt koekje, …)

De frietjes op vrijdagavond zullen wel behouden blijven.

Wat betreft de BBQ voor familie en vrienden weten we nog niet hoe dit zou kunnen verlopen. De kans is groot dat die dit jaar niet zullen doorgaan.

De shows op vrijdagavond zullen wel plaatsvinden mits een betere spreiding van de toeschouwers.

Het zijn een paar kleine aanpassingen maar dat zal zeker de pret voor de kinderen niet bederven. We hopen op even memorabele kampen als voorheen!!

 

Leave a Reply